A Titina Kft-t 1996 júniusában alapítottuk. A Cég három alapító taggal indult, az évek alatt folyamatosan emelkedett a dolgozói létszám. A székhelyünk Budapesten a második kerületben, a telephelyeink pedig Békásmegyeren és Tiszakóródon találhatóak.
Alkalmazottjaink fiatal ambiciózus kertészmérnökök, tájépítészek, a kertet és a zöldet szerető emberekből áll, akik hivatásukként a természet megóvását és alakítását tartják a legfontosabb feladatuknak.
A Titina Kft szakmai hátterét okleveles kertészmérnökök, tájépítészek, valamint kertépítő szakmunkások alkotják.
A céget az egyik piacvezető kertépítő és kertgondozó cégként tartják nyilván.
Olyan gépparkkal rendelkezünk, ami a professzionális kertépítés és kertgondozás munkálatainak ellátásához szükséges.

A telephelyünkön a kertépítések kivitelezéséhez saját földkeveréket állítunk elő.

A cég sokszínűségét mutatja, hogy kertépítés és kertgondozás mellett, növénydekorációk készítésével és saját, a telephelyeinken nevelt növények bérbe adásával is foglalkozunk.  Új szolgáltatásukkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy szakszerűen ápolt növényeink segítségével emeljük rendezvények színvonalát, ezáltal még különlegesebbé téve az alkalmat a megrendelőink saját elképzeléseihez igazodva.
A beltéri és kültéri élő növénydekorációk ápolása és gondozása a Békásmegyeri telephelyünkön történik, szakképzett kollegák segítségével.
Szakképzett kertépítési kivitelezéseinknek köszönhetően, nagyobb építőipari cégekkel is sikerült jó kapcsolatot kiépíteni az évek során. Többek között a Market Építő Zrt-vel, a Magyar Építő Zrt-vel, SADE Magyarország kft-vel.
Cégünk kert gondozási feladatokat is ellát. Vállaljuk lakóparkok, irodaházak, valamint magánszemélyek kertjeinek   zöldfelület gondozását.
– 2011-ben igen erős versenytársakat magunk mögé utasítva, megnyertük és elvégeztük a Kecskeméti Mercedes Gyár kertészeti munkáinak kivitelezését, amely a megrendelő teljes megelégedésére készült el.
– 2014-ben a Cég elnyerte a Miskolci Takata gyár kertészeti m unkáinak kivitelezését.
A legnagyobb referencia munkánk a 2019-es évben a Red Bull Air Race teljes körű dekorációs és növénybérlésének kivitelezése.
– -2020-ban elnyertük az OTP M12 Új Irodaháznak teljes körű kertészeti munkálatainak kivitelezését és zöldfelület rendezését, melynek átadása 2022 tavasza.

A II. helyezést értünk el ” a Hortus Hungaricus kiállítás keretein belül megrendezésre kerülő, a Magyar Díszkertészek Szövetsége által kiírt un. ” Standdíj “- stand verseny kategóriában.

Régóta hagyomány a cégünek, hogy minden évben részt veszünk kiállítóként az ország legnagyobb kertészeti kiállításán a Gardenexpon. Ilyenkor lehetőségünk nyílik a cég bemutatására és a korábban elért sikereinek ismertetésére.